Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Opinión

Nou d'Octubre i Jesús Hernández Motes

Vullc donar la meua opinió sobre la presència del president de l'Interagrupació de falles el dia 9 d'Octubre per la vesprada al costat d'ultres d'extrema dreta. I ho vullc fer des de la meua condició de faller de base i fill del primer president i fundador de l'Interagrupació, Pepe Monforte. En primer lloc En Jesús Hernández Motes, fins hui, ha fet, al meu paréixer, bon treball al front de l'Interagrupació, defenent fermament la llibertat dels fallers, dels poetes festius i tot el colectiu front a l'imposició del regidor Fuset i les seues idees contràries a la major part dels fallers.

Dit açò, el fet de que se li fotografie al costat d'estos ultres, no tira per terra tot lo fet fins al moment, pero fa molt de mal a l'image de l'Interagrupació. I això que pense que cada u pot manifestar-se de forma individual com millor li convinga, i més si cap quan es considera que el pancatalisme no fa cap be al poble. Pero crec que es deu fer sense violència, ni tan sols verbal, encara que si visualisant el descontent en este tipo de manifestacions alienes. No imagine al meu pare al costat d'estos personages. L'Interagrupació ha segut històricament un grup on regnava la concòrdia i on tots els fallers anaven a una, i em consta que despuix ha continuat sent aixina.

Pero este succés podria fer que açò no continuara sent aixina. Per això pense que, pel be de les falles, és hora d'agrair a Jesús la seua llabor al front i buscar un nou interlocutor en JCF que defenga, com ell ha fet, a les falles. No es deuria haver lligat, ni de rebot, el nom de l'Interagrupació en estos energúmens. A Pepe Monforte no li haurien fet eixa foto, li haurien vist pel matí en la processó cívica, i per la vesprada en l'entrada mora.

Compartir el artículo

stats