?

L'Ajuntament de Silla lliura hui els premis Porrots 2009. El Porrot d'Honor ha recaigut en Manuel Boix. D'aquesta manera el consistori de Silla vol homenatjar a l'artista plàstic nascut a l'Alcúdia per la seua carrera. L'ajuntament destaca "la seua dedicació dins del món de les arts al nostre país. No podem oblidar-nos de les seues pintures, de les seues escultures, de les portades de disco d'Al Tall, Paco Muñoz..., del llarg centenar de cartells tant de teatre com de cinema, música, ciència i, evidentment, dels eus magnífics treballs, acompanyant, engrandint i fent més popular l'obra literària de Joanot Martorell, Ausiàs March, Joan Fuster, Vicent Andrés Estellés, Josep Palacios, etc.".

Des de 1992 quan Vicent Andrés Estellés va ser distingit amb la primera edició dels Porrots, Ramon Lapiedra, Enric Valor. Francesc Ferrer i Pastor, Vicent Ventura, Eliseu Climent, Rosa Serrano, Matilde Salvador, Manuel Bas Carbonell, Maria Beneyto, Isabel-Clara Simó, Carles Alberola, Vicent Torrent, Carme Miquel, Pasqual Alapont, Alfons Cervera i Paco Muñoz l'any passat.

Manuel Boix ha sigut un dels introductors del nou realisme a Espanya en els anys 60. Des de que l'any 1980 va guanyar el Premi Nacional d'Arts Plàstiques, l'artista valencià ha acumulat nombrosos guardons nacionals i internacionals.

El Porrot a l'activitat esportiva ha sigut atorgat a Dídac Navarro i Martínez, el Porrat a l'activitat cívica ha recaigut en el Centre ocupacional Tola mentres que Amparo de Miguel Ivorra ha guanyat el Porrot a l'activitat cultural.