?

El Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STPV) ha programat una Jornada de Plurilingüisme per al dissabte 6 de febrer als salons Alameda de Xàtiva en la qual s'abordarà el tema de les llengües en l'àmbit educatiu sota el títol "Una escola i almenys tres llengües".

Esta jornada començarà de matí amb la recepció dels participants a partir de les 10,30h i la primera conferència "El marc europeu de les llengües" s'iniciarà a les 11,15 hores amb la participació de Beatriu Cardona, responsable d'Acció Sindical del STEPV, i Helénia López, responsable d'Acció Sindical PDI del STEPV-Universitat de València.

La següent conferència, que s'iniciarà a les 12 hores, serà "El plurilingüisme, situació actual" que impartirà Tudí Torró, inspectora d'educació-representant del STEPV al Consell Escolar Valencià. Tancarà el matí des de les 13 hores "Més de 10 anys introduint l'anglés en infantil. CP El Castell-Almoines".

De vesprada, de 15 a 17 hores hi haurà una taula redona per parlar de la situació del plurilingüisme a les comunitats autònomes amb llengua pròpia, així per part del País Valencià participarà Diego Gómez, president d'Escola Valenciana, de les Illes Balears participarà Maria Antonia Font, responsable d'ensenyament públic d'STE-i, de Catalunya participarà Josep Maria Cervelló, responsable de la comissió de normalització d'UCSTE-STEs, de Galícia Sónia Fernández del Secretariat General del STEG, i d'Euskadi Jon Moñux, resonsable de la comissió d'educació de STEE-EILAS; el debat estarà moderat per Francesc Galiano, responsable de Política Lingüística dels STEPV.