?

Somniant amb Aleixa, procedent de Burjassot, i Les aventures sexuals del meu germà xicotet, procedent d'Alcoi, són les dos primeres obres aspirants al XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d'Albaida convocat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, Filiberto Tortosa, que encapçalarà el jurat, va manifestar que "l'arribada d'aquests primers originals, demostra l'acceptació i l'interés que aquest guardó desperta entre els nostres escriptors i consolida el seu caràcter de concurs singular i de referència imprescindible en la Comunitat Valenciana".

Segons Tortosa, "de nou es dóna suport als principals objectius perseguits per la Mancomunitat de la Vall d'Albaida al convocar-lo com són la dignificació del gènere, la promoció de la literatura en valencià i la difusió del nom de la Vall d'Albaida a tot l'Estat espanyol".

Es tracta, igualment, del certamen més important dins de la seua categoria ja que compta amb una dotació de 4.600 euros que se suma a la publicació l'obra per Edicions Bromera dins de la col·lecció L'eclèctica. Per això, tots aquells interessats en participar-hi podran enviar la seua proposta a la seu de la Mancomunitat fins el pròxim 14 de maig; mentre que el veredicte es coneixerà al voltant de la nit de Sant Joan durant el transcurs d'un acte "que enguany, de nou, es potenciarà, en la mesura de les possibilitats, per a que es convertisca en l'autèntic pòrtic de l'estiu a la Vall d'Albaida" com anticipa Filiberto Tortosa.