El proper diumenge es celebra Experimenta, la festa de la física. Tot un dia per conèixer la realitat de l'ensenyament de la Física en el centres escolars. Enguany s'han seleccionat 60 projectes en els qual participen al voltant de 200 escolars coordinats per 40 professors. Aquesta cinquena convocatòria vol destacar la participació, la implicació i l'esforç del professorat per aconseguir un ensenyamnet de qualitat. Com cada any un dels moments més esperats i amb més participació són les votacions i desprès els premis.

La Fira de Física i Tecnologia, que començarà a les 10 del matí, constitueix la fase final del concurs que va convocar la Facultat de Física de la Universitat de València. Es tracta d'una exposició dels projectes construïts per estudiants de Secundària que han estat escolits pel jurat.

L'exposició es mostrarà a l'aire lliure en diverses zones del jardí. Els visitants podran formular totes aquelles qüestions que desitgen per comprendre els principis físics en els què es basen els experiments, i podran votar els projectes. Simultàniament, en el taller Fisicalàndia, els més menuts podran construir demostracions senzilles de física davall la supervisió d'un monitor. Entre les 13.30 i les 14 hores hi haura un intermedi de jocs de física al saló d'Actes del Jardí, i, després, el moment més emotiu: el lliurament dels premis.

Fira dels Orquidiòfils, el 2 de maig

A més, el proper diumenge 2 de maig es farà la Fira dels Orquidiòfils Valencians, una activitat que ja és també un fet que propicia que els visitants habituals troben el jardí ple. En ella es podrà gaudir dels millors exemplars i ofertes d'aquestes plantes tan meravelloses i fascinants.