?

Són no més 500 exemplars, numeratrs i signats. És l'edició limitada del disc "Miquel Gil i Manel Camp Trio amb David Pastor", l'últim treball del cantant de Catarroja que va veure la llum al setembre de 2009 i que ara es reedita amb una curosa estètica, a la qual contribueix la col·laboració del pintor i il·lustrador Jordi Albiñana. L'edicio? limitada del disc consta de dues serigrafies signades, un punt de llibre, el llibre amb les lletres i diverses il·lustracions i el CD en una funda tambe? serigrafiada a ma?. Tot aixo? va dins d'una caixeta serigrafiada i muntada a ma?.

Tot va comenc?ar en el moment de

l'enregistrament del disc quan Miquel Gil, que ja coneixia la feina d'Albiñana en el disseny de les fundes del CD de Pep Gimeno, Botifarra -tambe? serigrafiades i muntades a mà- li va mostrar al pintor i il·lustrador les primeres preses del nou disc i el primer disseny per la portada.

La resta, res canvia respecte al disc de 2009. La veu inconfusible de Miquel Gil revisant grans cançons del segle XX: "Macky Messer" de Weill/Brecht, "Balada para un loco" de Ferrer/Piazzolla, "The shape of my heart" de Sting, "Tower of sound" de Leonard Cohen, "Los ejes de mi carreta" d'Atahualpa Yupanqui, al costat de composicions pròpies i obres de Cole Porter, Quico Pi de la Serra, Joan Manuel Serrat, Paolo Conte, Joan Baptista Humet i Robert Plant.

Tot acompanyat pel talent interpretatiu de Manel Camp i la seua colla de músics.

En definitiva, i com es pot llegir en el text que figura en el disc de Miquel Gil, "aquesta edició especial és el resultat d'un desfici d'artistes que es van trobar quatre carrers més amunt de despús-ahir, en una casa que fa cantó amb la música i que té un desllunat on viuen personatges de cartró serigrafiats a mà".