Sedaví sona a música. El municipi acollirà el Festival Internacional de Jazz del 6 al 9 de juliol. Dates claus, ja que paral·lelament al festival es realitzaran seminaris i tallers intensius, on el cartell de professors és digne de menció. Des de músics valencians, com Perico Sambeat o Miquel Casany, fins a altres que venen expresament per a l'ocasió des de Boston, com Jan Shapiro i Gregory Fritze; Italia, Buenos Aires o Àfrica, com és el cas de Goivanni Hoffe, Andrés Litwin o Martín Kotoka. Tots ells, junt a altres artistes reconeguts internacionalment, seran els encarregats de les clases magistrals d'esta iniciativa organitzada per Sedajazz, i on col·labora l'Associació Amics del Jazz i l'Ajuntament de Sedaví.

Francisco Ángel Blanco, membre de Sedajazz, va desgranar ahir en una roda de premsa els secrets de les dos activitats, on els organitzadors esperen que el nombre de participants siga "al menys com l'any passat". En eixa ocassió, l'escenari va ser el Palau de la Música,i asistiren "més de 250 alumnes". Per a l'edició d'enguany, que ja en fa nou, encara hi ha temps per a inscriure's . Es pot fer mitjançant la pàgina web (www.sedajazz.es). Els tallers musicals es donaran en l'escola Fernando Baixauli, en Sedaví. També hi haurà espai per als xiquets, que faran un concert al final del curset. És una activitat "exclusiva" i molt enriquidora", asseguraren des de Sedajazz.

Blanco va comentar que tant el festival com els seminaris "són una manera de donar oportunitats als músics valencians" que "tenen un gran nivell i molta projecció internacional". Com a novetat, va destacar l'assistència d'un professor de trompa.

Ara bé, després de les classes i els concerts, la música i la festa continuará cada nit durant els cinc dies en el Jazz Café Mercedes en el barri de Russafa de València, on tindràn lloc "Jam Sessions" fins les dos del matí.

Amb el propòsit de "aprendre i disfrutar", Sedajazz convida "a que no pare la música".