?

L'edició amb més participants del Premi de literatura eròtica la Vall d'Albaida donarà a conèixer el veredicte del jurat aquest divendres, 25 de juny, en un acte que tindrà lloc a partir de les 21.00 h a la Font de Sis del Palomar. L'esdeveniment comptarà amb la presència de més de 300 persones que gaudiran d'un complet espectacle que inclou música en directe i dansa.

L'actriu i presentadora Esther Vallés actuarà com a mestra de cerimònies. Per la seua banda, l'ambientació sonora anirà a càrrec del trio format per dues de les veus més conegudes del jazz valencià, Pepa i Carmen Blasco, i el virtuosisme al piano de Daniel Picazo; mentre que el punt àlgid de sensualitat arribarà de la mà de la companyia Cosa terra i la performance "Felins i felines" amb vuit ballarins i ballarines en escena.

La nit acabarà al voltant de la mitjanit quan la lectura de l'acta desvetle el nom de l'obra guanyadora del guardó i el seu autor que rebrà 4.600 euros i veurà el text publicat en la col·lecció "L'eclèctica" d'Edicions Bromera. El president del jurat, Filiberto Tortosa, assenyala que elegir entre 33 originals no ha sigut fàcil. "Prendre una decisió d'aquesta índole sempre és una gran responsabilitat, però en esta ocasió encara més, per això la deliberació no ha sigut fàcil. A més, el president de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida destaca: "tant la qualitat de les obres presentades com el rècord de participació corroboren la vigència de la nostra proposta i consoliden els objectius marcats". Respecte a l'acte de lliurament, Tortosa ressalta el seu caràcter "de pòrtic de l'estiu i de punt trobada de la societat civil de la comarca".