­

Quinze grups de música en valencià van posar ahir la veu i la melodia al concert per recordar al cantautor Ovidi Montllor, en el quinzé aniversari de la seua mort. L´Institut Pare Vitòria d´Alcoi es va omplir de gom a gom per retre este sentit homenatge a l´inoblidable artista alcoià, que va organitzar el Centre Ovidi Montllor.

Enguany es complixen quinze anys des que es va apagar la veu del cantautor alcoià Ovidi Montllor. Però la seua música segueix viva i també la seua figura, como van recordar els quinze grups —pels quinze anys de les «vacances» d´ Ovidi— que van intervindre en l´homenatge al Pare Vitòria per a recordar-lo. I no hi havia millor manera de fer-ho que amb la música.

Un programa variat

Formacions com ara Arthur Caravan, Al Tall, Andreu Valor, Autòmats, Batà, Carles Enguix, Inòpia, Rafa Xambó, Verdcel o Xavier Morant, entre altres, van interpretar les seues millors composicions per a retre homenatge al mestre Ovidi.

L´institut alcoià elegit per a l´homenatge es va engalanar per a l´ocasió. Només accedir a les instal·lacions del centre i passar pel passadís que conduïa al saló d´actes, es podien veure il·lustracions i retrats d´ Ovidi Montllor que havien elaborat els alumnes del centre. Quan es recorria aquesta avantsala es podia trobar als músics afinant els seus instruments mentre esperaven l´hora de la seua actuació.