?

So de sons comença a rodar. Ca Revolta va acollir la presentació del Circuit de música en valencià. El membre de la junta directiva del Col·lectiu Ovidi Montllor, Tubal Perales, va assenyalar ahir que So de Sons "és una iniciativa que pretén associar en xarxa les sales privades i algunes entitats amb l'objectiu de reivindicar la protecció i la promoció del producte musical autòcton i en valencià. Sota una mateixa marca es pretén organitzar un cicle de concerts de música en valencià de tots els estils i gammes que siguen fàcilment identificables pels espectadors potencials".

El circuit començarà a Llotja de Música Urbana de Vila-real i finalitzarà al Nadal, passant per sales d'Alcoi, València, Alacant, Muro, Xàbia. L'objectiu és el de difondre i aconseguir visibilitat mediàtica de la música autoctòna, normalitzar la cultura en valencià, dinamitzar el sector de la indústria musical valenciana, contribuir a consolidar l'actual protomercat d'oci i cultura en el nostre domini lingüístic i alhora crear sinèrgies entre els artistes i els programadors culturals de sales privades i institucions.

El cantautor Xavier Morant i Marc Nicolàs, del grup Desgavell, que participa com a suplent, van afirmar que aquesta és una bona iniciativa per a potenciar els grups a les sales privades, ja que habitualment els seus concerts son a l'aire lliure i a l'hivern no es produeixen tants, i alhora també és una bona oportunitat per a intercambiar experiències amb altres grups que també canten en valencià. Els grups participants en So de Sons seran Aljub i Artaica, en la categoria Folk; Xavier Morant i Hugo Mas, cançò d'autor; Pinka i Lilit i Dionís, la pop-rock, i Mc Fabre com a grup revelació.