?

La Unió Musical de Llíria es desplaçarà hui, dissabte dia 9 d'octubre, a Elx per a donar un concert a les 20:00 hores en el Gran Teatre d'aquesta ciutat. Aquesta serà la segona eixida en poc de temps que realitzen els artistes de Llíria, recentment ho van fer a Albacete. Ara, la Banda Simfònica estarà acompanyada novament pels músics de l'Orquestra Àrab de Barcelona i Miquel Gil, sent aquest el tercer concert que oferixen junts a la ciutadania valenciana. Els dos anteriors van ser en el Teatre de la Societat i en el Pavelló poliesportiu de la Ciutat de la Música.

Junt amb la Banda Simfònica viatjarà un autobús fletat per l'entitat amb acompanyants i socis que no volen perdre's un concert d'aquestes característiques, on les veus i la música de l'Orquestra Àrab i de Miquel Gil es fon amb els compassos i acords de la Banda.

Segons el president de la societat, José Vicente Pedrola, l'agrupació musical "es troba en un moment artístic molt bo, amb una gran disposició per part dels components i amb una qualitat altíssima, que fan que cada concert es convertisca en una verdadera obra d'art musical, amb grans ovacions i amb el públic entregat".

La visita a Elx, apunta Pedrola, "s'emmarca en la gira de concerts i actuacions prevista per la Banda Simfònica en este últim quadrimestre del 2010, i la qual esperem completar amb alguna actuació més fora de la Comunitat Valenciana.Des de la junta directiva s'anima a tots els socis, sòcies i simpatitzants a acompanyar els músics en este desplaçament a Elx per a poder gaudir d'un concert extraordinari com el previst per a aquest cap de setmana", assenyala el presdiente de la Unió Musical de Llíria.