?

Els premis del Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana, que ha celebrat enguany la seua trentè segona edició en el paranimf del Complex Educatiu de Cheste, han recaigut sobre les agrupacions musicals dels municipis de Canals, Castellar-l'Oliveral, Algüeña i Banyeres de Mariola.

L'Associació Musical Canalense, que concorria en la secció primera, es va fer amb el primer premi i l'esment d'honor, la Societat Unió Musical La Constancia de Catral, va obtindre el primer premi i Agrupació Filharmònica Borrianenca, segon premi. La Unión Musical Santa Cecilia de Castellar-l'Oliveral va ftriomfar en la secció segona, per davant de la Societat Unió Musical Santa Cecília de Moncofa, primer premi a i la Societat Unió Musical La Canyada, segon premi. Per la seua banda, la Societat Unió Musical Algueñense va aconseguir el primer lloc de la secció tercera, superant a la Societat Unió Musical de Sollana, primer premi i la Unió Artística Musical de Navajas, segon premi, mentre que l'Agrupació Musical La Nova de Banyeres de Mariola va ser l'única aspirant i vencedora de la secció quarta.

En el concurs, que va reunir a més de 2.000 espectadors a Cheste, van participar les bandes guanyadores dels certàmens provincials de Castelló, Alacant i València.

Les agrupacions van interpretar una obra obligada segons la seua categoria, sent Cardiofonía, d'Andrés Valero-Castells, la corresponent a la secció primera, Suite mediterrània, de Joan Alborch Miñana, a la segona, Tres estampes valencianes, de Vicente Francisco Chuliá, a la tercera, i Shanghai, d'Óscar Navarro González, a la quarta.