?

L'Inquiet posa en marxa, per quart any consecutiu, la seua secció més innovadora i atrevida, que reunirà a més de dos-cents universitaris a Picassent. El festival de cinema en valencià Inquiet presenta la seua secció "A Corre-cuita", un concurs destinat als futurs directors de cinema valencians que compta amb el patrocini de la Fundació Autor del grup SGAE i la Fundació Sambori, a més de la col·laboració de totes les universitats valencianes.

La Secció A Corre-cuita té aquest any per lema "Pròxim destí..." i convertirà de nou els carrers de Picassent en el Hollywood de L'Horta fins al pròxim 29 d'octubre.

Els participants d'aquesta secció de l'Inquiet hauran de realitzar un curtmetratge, a partir del lema proposat per l'organització, durant els 15 dies que dure el concurs. El lema que hauran de seguir els participants enguany és "Pròxim destí...". Per poder participar en el concurs A Corre-cuita l'organització només planteja dues condicions: que el curtmetratge es rode a Picassent i que estiga gravat en valencià. Les obres realitzades passaran a formar part del Festival i competiran per grans premis.

L'Inquiet repartirà tres premis entre els participants. L'autor del curtmetratge guanyador rebrà un premi de 1.000 euros i 40 hores d'assistència tècnica a les instal·lacions de la SGAE valorades en 4.000 euros. Per una altra part, tant el guanyador com el segon i el tercer finalista obtindran la possibilitat de realitzar un dels cursos de formació que ofereix la Societat General d'Autors i Editors.

Aquest concurs pretén fomentar la creació d'audiovisuals en valencià, a més de ser un possible trampolí per a joves creadors que estan començant i no disposen dels mitjans necessaris per a dur a terme els seus projectes. Per este motiu el A Corre-cuita prestarà més atenció a l'originalitat dels curts participants que a la qualitat tècnica d'estos, donant la possibilitat que es grave amb qualsevol tipus de suport des d'un telèfon mòbil fins una càmera professional.