?

L'escriptor Sergi Durà presenta aquests dies el seu nou llibre D'un home llop xangainés a Dubai, un text actual entre la paròdia i l'anàlisi satíric del panorama social, prenent com a escenari un Dubai desproporcionat que regata la distopía.

Sergi Durà presenta un home llop xinés, avorrit, insatisfet, desconcertat i descontent, víctima de la crisi i els ecos de l'American Dream, un home llop de quasi quaranta anys melancòlic pels 80, i obsessionat amb la fama, que es veu obligat a interpretar el seu paper, a competir amb altres per a ser algú i poder arribar a ser, per a entretindre el temps, per a trencar el malefici d'una època on l'originalitat i innovació resulten complicades. Xangai i Dubai s'entrecreuen amb un home llop a la cerca de la fama i amb el lector, en combinació d'ingredients i registres que fan disfrutar de moments divertits, alhora que es propicia una possible reflexió sobre distintes incoherències de l'individu i societat del nostre temps.

Les próximes presentacions del llibre seran el 10 de febrer al Café Malvarrosa, el 17 al Kaf Café, el 4 de març a El Dorado, el 10 al café Lisboa, el 11 al Slaughter House i el 5 d'abril al Fnac de València.