?

Els Reis Mags d'Orient van utilitzar ahir el Tren d'Alta Velocitat per desplaçar-se fins Requena. A les 10,28 hores, Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a l'estació de Requena-Utiel procedents de València. Allí van ser rebuts per l'alcalde de la localitat, Javier Berasaluce i el president de la Festa de la Verema, Arturo Domingo, així com pels seus patges que els van ajudar a traslladar part dels regals que per la nit vàren distribuir en les llars dels xiquets de la localitat.

Després de l'acte protocol·lari, el personal de l'estació va acompanyar les seues majestats des de l'andana principal fins al vestíbul de l'estació on esperaven desenes de xiquets, que van seguir atentament l'arribada dels mags a través dels cristalls des de l'interior de l'estació.

Posteriorment Melcior, Gaspar i Baltasar van realitzar la tradicional audiència, en una sala de l'edifici que va ser preparada a aquest efecte, on van rebre un a un als menuts per a escoltar les seues peticions.

Aquesta és la primera vegada que els Mags d'Orient han utilitzat l'AVE per desplaçar-se fins a una població de la Comunitat Valenciana.

Melcior va destacar la comoditat i la rapidesa del servei, així com les instal·lacions de l'estació de Requena-Utiel que posen a Requena i a tota la comarca a molt pocs minuts de ciutats importants, com València, Cuenca i Madrid.

Així mateix no descarten tornar a utilitzar l'AVE en successives ocasions així com per a arribar a altres destinacions que conten amb aquest servei.

A les 20 hores començà la tradicional Cavalcada de Reis, que va contar amb la col·laboració de la LXV Festa de la Verema. A les 21 hores, va finalitzar el passacarrer perquè els Reis Mags pugueren repartir els regals durant tota la nit màgica.