?

El Festival de Curtmetratges de la desena edició de la Setmana de Cinema Fantàstic, Ciència Ficció i de Terror de Godella deixa un palmarès d'allò més internacional: "Deus Irae" (2010), del director argentí Pedro Cristiani va obtenir la estatueta "Fetus d'Or" del jurat, compost per MacDiego, Ramón Palomar, Paco Roca, Modesto Granad0s i Boke Bazán.

El jurat va valorar el clima de tensió permanent d'aquest curtmetratge de tretze minuts de durada que, a més del guardó, obté 600 euros de premi atorgats per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Godella. El curt "Le blanc c´est le meilleur" -una sàtira del món zombie- del director francès Greg Ruggeri va obtenir el premi "Canell Trencat", amb el qual l'organització de Catacumba valora aquells treballs que sortegen l'escassesa del seu pressupost amb enginy i originalitat.

Per altra banda, el Fetus d'Or del públic -atorgat pels assistents a les projeccions del Festival- va caure en mans del director basc Paul Urkijo amb el seu curt "Jugant amb la mort". Molt valorat, tant pel jurat com el públic, va anar també "La victoria de Úrsula", dels valencians Julio Martí i Nacho Ruipérez.

En aquesta edició, l'artista Ana Elena Pena ha estat l'encarregada de l'elaboració de les peculiars estatuetes del Festival Internacional de Curtmetratges de Catacumba, al que enguany s'han presentat prop de dues-centes propostes arribades d'Europa, Amèrica Llatina i també del Marroc.