El trinquet d'Oliva va acollir ahir la segona jornada de les semifinals del Trofeu Mixt Masymas. Soro III i Jesús en escala i corda i Sergio i Brisca en raspall s'han guanyat el dret de jugar pels seus respectius títols. A més superant als seus rivals amb total autoritat.

En l'eliminatòria per dalt corda, Soro III i Jesús es van desfer de Santi, Javi i Conillet per 60-25. La parella va estar immensa, quasi perfecta, i el trio voluntariós però sense poder fer front a tanta efectivitat.

En la semifinal a raspall, Sergio i Brisca van eliminar als campions de l'edició de l'any passat, Jeffry, Sanchis i Néstor. Va ser una partida sabatera (25-0) i el domini dels vencedors va estar clar. Però el trio va fer mèrits per a dir adéu amb un tanteig menys dolorós.

El nivell que van mostrar ahor els equips de Soro III i Sergio, també en la fase classificatòria, els converteix en ferms candidats al títol. Però el mateix es pot dir dels que estaran en la contra. En escala i corda, Giner, Félix i Tomàs II. I en raspall, Ian i Coeter II. La solució, el dissabte a Pedreguer.