L´Individual Bankia en la modalitat de raspall ha completat este dimecres dues eliminatòries. Seve i Josep continuen endavant en la competició, a més superant als seus rivals amb autoritat pel mateix resultat de 25-5.

A Castelló de Rugat s´ha tancat la fase prèvia. S´esperava un duel competit entre Josep i Moncho però el rest de Manuel s´ha fet mal en el primer joc i ha jugat condicionat durant la resta de la partida. Josep ha aprofitat el problema del seu rival i es classifica per a la primera fase sense haver cedit cap joc en les dues confrontacions que ha completat. Ara l´espera Coeter II, el pròxim dissabte a la Llosa de Ranes.

I en el trinquet de Guadassuar, en partida corresponent a la primera fase, Seve s´ha guanyat el lloc per als quarts de final en véncer amb total superioritat a Guille. El d´Alzira tampoc ha estat en plenitud física perquè encara arrossega dolor en un peu. Tot i això cal assenyalar que el de Villanueva de Castellón ha estat immens. Ja porta quatre eliminats. El següent compromís serà contra Marrahí a la Llosa de Ranes el dissabte 14.

La següent parada està programada este mateix dijous a Bellreguard. És jornada de debuts, els de Guadi i Ricard. Partida guerrera, amb un premi important: enfrontar-se al vigent campió, Moltó, en els quarts de final.