Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La VII 'Coupe des Champions' de Llargues arriba a Godelleta

Els millors equips d´Europa de llargues és citen a la localitat de la Foia - Kersken i Benidorm, favorits

La VII 'Coupe des Champions' de Llargues arriba a Godelleta

Esta vesprada, a partir de les 20.00 hores, es presenta al Museu de la galotxa de Godelleta la VII edició de la Coupe des Champions. Es comptarà amb la presencia dels equips participants que podran retrobar-se amb companys d´altres clubs de països com ara Bèlgica, França, Itàlia i per descomptat, valencians. Arriben els equips amb il·lusions renovades i amb ganes de competir des de l´humilitat per a fer d´este, un cap de setmana inoblidable per a d´ells.

Els equips que participen en esta edició són set i es divideixen en dos grups. Per una banda, en el grup A, competiran Benidorm, Thieulain, Agost i Scalvaia, mentre que el grup B estarà format pels clubs de Kersken, El Campello i Maubeuge.

La competició arrancarà el dissabte de bon de matí, amb dos envits de màxim nivell: Benidorm i Thieulain obriran el foc en el grup A, mentre que Kersken i Maubeuge faran el propi al grup B. Els dos millors equips de cada grup disputaran les semifinals, previstes per al diumenge, i els guanyadors d´esta ronda lluitaran a continuació per endur-se el trofeu de campions d´esta setena Coupe des Champions.

Totes les partides es disputaran a sis jocs, degut al gran nombre de partides programades. L´actual campió, el club belga de Baasrode, no defensarà el títol en esta ocasió i apareix com a favorit el clàssic equip belga de Kersken, veterà en estes competicions, tot i que en esta ocasió, es presenta una de les Champions més igualades, amb contrincants com Benidorm, flamant campió de la lliga de llargues, El Campello subcampió d´aquesta mateixa competició i equip que vencer en la primera edició d´aquesta competició, celebrada a Pamplona l´any 2011, a més d´Agost, campió de palma, o Thiuelain, equip arribat també des de Bèlgica.

Per a la Sociedad Pelotari de Godelleta l´organització d´esta Champions suposa un acte més dins de la celebració del seu cinquanta aniversari, després dels ja viscuts a principis d´any i sobre tot durant l´estiu, amb la programació especial que tenia enguany el Trofeu Moscatel.

Una mostra més de la implicació d´aquesta localitat amb la pilota valenciana, en este cas, amb una competició internacional de la rellevància implícita. Aquesta competició, enmarcada dins de la CIJB comptarà amb la col·laboració de la Federació de Pilota Valenciana, l´Ajuntament de Godelleta i la cooperativa de crèdit valenciana Caixa Popular.

Compartir el artículo

stats