Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pere Roc II volteja per sorpresa l'Individual

Gran partida del jugador de Benidorm, que elimina al actual campió, Puchol II (60/50), en una emocionat vesprada al trinquet de Vilamarxant

Puchol II i Pere Roc II, ahir a Vilamarxant. levante-emv

Pere Roc II trencà ahir tots els pronòstics. El trinquet de Vilamarxant, quasi ple, va viure ahir una d'eixes partides que traspassen el record per a entrar en la història. Puchol II va eixir a la pista amb tota la càtedra al seu favor. Arribaren a donar tres jocs d'avantatge en les travesses, tal era el convenciment que el campió faria valdre la seua superioritat. No ho feu en els tres primers jocs i van començar els seus dubtes.

Puchol II va viure ahir una partida de dubtes. S'havia trobat amb un rocós rival que li plantava cara descaradament i que li superava en el domini de l'estratègia.

És cert que Oltra va obligar al de Vinalesa com sol fer-ho; és cert que no vam veure el millor Puchol des del dau; és cert que el campió va dubtar més del normal a l'hora de prendre decisions. Tot això és cert però també és veritat de la bona que el de Benidorm, que va guanyar tots els seus jocs en el dau, es va plantar en el rest disposat a guanyar-li un joc al seu rival. Només podia fer-ho jugant a l'aire des del set i mig. Eixa clau que va descobrir Álvaro de Faura, que la va continuar Soro III, la va executar ahir Pere Roc fins que va aconseguir trencar el penúltim joc. Ho va fer a més, amb quatre volees que van arribar a les altures, de manera apoteósica. Se'n va anar al dau amb un 50/55.

No havia perdut un joc en tota la partida? Tocava rematar. Puchol II va traure les seues últimes forces i recursos, va col·locar un 0-30. Algú pensà que era el moment de fer tremolar les cames del jove aspirant. Va aguantar Pere Roc, inclús quan va tindre un 30/val en contra seu. No va perdre la concentració, ni la fam de victòria. Anava a per totes amb geni de campió. Mai va parèixer dubtar. Guanyà el quinze definitiu i alçà els braços emocionat.

Ara es convertix en el gran favorit. Eliminat el campió, les semifinals es presenten més obertes que mai. Vesprada per a la història a Vilamarxant.

Compartir el artículo

stats