Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Marc no falla davant Genovés II per 60-35

El pilotari de Montserrat, després de la contundent victòria, s´enfrontarà a Pere Roc per obtenir un lloc en la gran final de l´Individual

Marc no falla davant Genovés II per 60-35

Marc disputarà la semifinal de l'Individual front a Pere Roc el pròxim diumenge al trinquet de Guadassuar. Ahir, el rest de Montserrat va complir amb els pronòstics en guanyar per 60 a 35. El resultat indica, ben a les clares, el que va passar a Pelayo, amb una gran entrada. Va començar la partida amb tres jocs seguits favorables a la mà de Marc. Allò tenia traces d'acabar per la via ràpida. Genovés II guanyà un joc i Marc va entrar en una fase de dubtes que col·locaren la igualada en el marcador. Genovés II pareixia ser capaç de capgirar la partida perquè va estar a punt de posar-se per davant, però tot va ser un voler i no poder.

El jove de Montserrat va recuperar l'alé i la fe en la victòria i, encara que amb algun erro que altre, es va encarar cap a un triomf molt desitjat. El seu estil no captivarà els puristes, però la seua pegada fa molt de mal. Segurament per desconcertant, per imprevisible. Per ella està on està, entre els millors cartells dels primers espases del món professional. Ahir va paréixer precipitar-se en algunes accions. És possible que el resultat de la vespra a Vilamarxant li obrira les portes a la il·lusió. Puchol II, el que pareixia invencible, el jugador que iniciava una nova era en l'Individual, deixava pas a noves possibilitats. I això també provoca precipitacions, palpitacions, nerviosisme. Per tot allò comentat, res a veure la partida d'ahir en Pelayo amb la del divendres a Vilamarxant. Pareixien de planetes diferents.

Genovés II va lluitar fins al final. La seua presència en l'Individual ja ha sigut tot un premi a tantes angoixes, tantes lesions, tanta mala sort. Ha tingut el geni i la valentia de lluitar pel títol que se li va resistir quan tot pareixia a favor seu. Ahir va voler, va posar tot l'interés, va destil·lar algunes de les seues més belles jugades però enfrontar-se a la il·lusió i la pegada del rest de Montserrat era un imposible.

Hui a Sueca

El trinquet de Sueca acull este migdia l'última partida de la fase de quarts de final que enfronta a Soro III contra Bueno. Encara que el pilotari de Massamagrell apareix com a favorit en les apostes convé recordar que el mitger de Meliana va eliminar a Santi de Finestrat, en altra de les grans sorpreses que depara esta competició. Convé recordar també que en el torneig de l’any passat, Santi i Puchol II igualaren a 55. La conclusió és evident: Bueno és un jugador capaç de plantar-li cara al més valent. Segur que el rest de Massamagrell no perdrà la concentració. Es juga molt. Es juga accedir a la semifinal que li enfrontaria a Miguel de Petrer i és evident que Quico somia de recuperar el ceptre de campió.

Compartir el artículo

stats