Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El combat i la lluita psicològica

Ni Soro III ni Pere Roc volen assumir l'etiqueta de favorit per a la final de l'Individual del diumenge en el trinquet de Pelayo (11.30 hores)

n La setmana de la final de l´Individual d´escala i corda posa en marxa totes les estratègies necessàries a la cerca del títol més desitjat. I entre eixes estratègies adquirix especial rellevància la referida al combat psicològic.

Comença l´assalt el dia de la tradicional presentació de la partida i és costum arrelada que els dos protagonistes es lleven de damunt l´etiqueta de favorit. Saben que eixir amb ella provoca una certa angoixa en aquell que la suporta. Una cosa així li va passar a Puchol II en l´encontre de quarts de final a Vilamarxant i altra pareguda, encara que sense nefastes conseqüències, li va passar al mateix Pere Roc II en la semifinal davant Marc de Montserrat, en la que, a pesar de guanyar, va mostrar algunes indecisions.

Pere Roc II es va aprestar a declarar a Soro III com el gran favorit per a la final del diumenge. I segurament així ocorrerà en la gola dels marxadors quan es presenten els pilotaris davant del públic que abarrotarà les grades de la catedral.

El de Massamagrell, en canvi, no vol sentir-se favorit perquè sap contra qui juga: contra un jove carregat d´il·lusions i amb moltes qualitats. La lluita psicològica va, de moment, empatada.

El títol es decidirà el pròxim diumenge (11.30 hores) a Pelayo.

Compartir el artículo

stats