Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

"M'he clavat entre Soro III i Puchol II i ara he d'aguantar"

"Ell no perdonava i jo sí he perdonat unes quantes. M'ha deixat contra les cordes, no podia fer errades", diu Pere Roc II

Pere Roc II, ahir en una acció de la partida. E. RIPOLL

El rostre de Pere Roc II, només recollir el trofeu de subcampió, revelava una mescla de sentiments. Orgull, per arribar a la gran final, i decepció, per no haver pogut resistir davant Soro III. «La final s'ha passat depressa perquè he comés errades i se n'ha anat en el marcador. He tingut Val per fer un joc, la tire dalt, cau i ell m'acaba trencant el joc. Això afecta. M'ha deixat contra les cordes i no podia fer errades. S'ha fet massa curta», afirmava el de Benidorm, que no va dubtar en reconéixer que estrenar-se en una final el va afectar. «Hi ha pilotes que vas i les jugues bé, pero hi ha pilotes que et pesen, que notes que les jugaries d'altra manera però només vols passar-la. Després de jugar-la dius: M'he enganyat», subratllava.

Tanmateix, el jove escalater es va mostrar satisfet pel campionat i la temporada. «M'he quedat en 35 i no puc estar content. Puc estar content amb l'any que he fet i d'arribar aci. He fet moltes coses mal en la partida. Ell no perdonava i jo he perdonat unes quantes. Ell passava les males i feia quinze les bones, no es pot fer més. Em faltava saber medir els temps i a l'hora de decidir no equivocar-me. Si t'enganyes un poc s'acaba el quinze. Amb esta final i amb la temporada que he fet m'he guanyat que ja no estiguen Soro III i Puchol II només. Eixe escalonet per baix. Ja m'he clavat en mig dels dos i ara a aguantar en eixe escaló. Ara hi ha un pel mig que s'ha clavat ahí», sentenciava Pere Roc II, que va desvetllar que Soro III va dirigir-li unes paraules abans i després de la partida. «M'ha donat l'enhorabona per jugar la final, m'ha dit que m'ho mereixia i era un honor jugar contra mi. També que estiga segur, que vaig a guanyar un Individual, que ho dominaré i ho disfrutaré. Jo ho pense, però que t'ho diguen és més bonic. Jo li he dit que s'ho mereixia, que ha fet una grandíssima partida i s'ho ha guanyat perquè és un gran campió», va relatar.

Pere Roc II va assegurar que continuarà amb la planificació d'entrenaments que té establerta per a tractar de revalidar el títol de Lliga que ara té al seu poder.

Compartir el artículo

stats