Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Moltó defensa el títol contra Ian, el nou aspirant, a la Llosa de Ranes

Els dos jugadors, amics i veïns, s´enfronten el dissabte en la final de l´Individual de raspall

Moltó defensa el títol contra Ian, el nou aspirant, a la Llosa de Ranes

Coronat el nou rei de l´escala i corda, és el torn del raspall. Moltó i Ian s´enfronten el dissabte a la Llosa de Ranes (18.00 hores) en la partida més important de l´any, la gran final de l´Individual Bankia - Trofeu President de la Generalitat. Dos companys, amics i veïns que es juguen en un emocionant mà a mà el títol més prestigiós de la temporada.

Alfonso Moltó (Barxeta, 25 anys) arriba amb la faixa roja i l´etiqueta de favorit. Aspira a guanyar el seu tercer Individual consecutiu i retallar distàncies amb la, encara llunyana, llegenda de Waldo. Amb la intenció d´evitar-ho estarà enfront Ian Álvarez (Senyera, 21 anys), que enguany s´estrena com a finalista del mà a mà.

Els dos són amics i el fet que ho demostra és que ahir van acudir junts, des de Barxeta, a la presentació de la final. Després d´explicar que eixiran a per totes han tornat a pujar al cotxe junts i han fet el camí de tornada fins al municpi de la Costera, on els dos resideixen i entrenen.

«La pilota és la meua vida i ara isc al trinquet a disfrutar. En les competicions per equips no rendia l´esperat. I he treballat amb una xica aspectes de psicologia esportiva. M´ha anat bé. Quan les coses no funcionen sóc capaç de calmar-me i les pense dues vegades. Es nota el treball i el resultat», explicava ahir Moltó, considerat com gran rival a batre en esta competició des que va destronar a Waldo ara fa dos anys.

«L´objectiu que em vaig fixar per a esta temporada era arribar a la final i per tant està complit. El que vinga ara és un afegit», responia Ian, que va destacar que per guanyar a Moltó haurà d´intentar no fer massa llarga la partida.

En la presentació de la final van participat també Armando Mercé, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana; José A. González, director territorial de Bankia; Evarist Aznar, alcalde de la Llosa de Ranes i Josep Miquel Moya, director general d´Esports de la Generalitat Valenciana.

Compartir el artículo

stats