Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

València s'imposa en la final del torneig faller a Torrent (70-25)

Lanzadera Montserrat, amb un peu en la final de l'Edicom de Galotxa al derrotar a El Marquesat

Protagonistes de les finals a Torrent. levante-emv

El campionat «Fallers de vaqueta» va concloure ahir en el trinquet de Torrent amb les finals a les que accediren les representacions de Godelleta, Torrent, Xàtiva i València, que ha participat en el torneig en condició de campió de la competició disputada en el cap i casal.

La festa de la final va començar amb una recepció en l'Ajuntament de Torrent amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Jesús Ros, així com de les falleres majors de les distintes comissions, acompanyades de la fallera major de València, Rocío Gil. Posteriorment i ja en les remodelades instal·lacions del trinquet es va procedir a la disputa de les partides. La primera semifinal va concloure amb la victòria de la formació de València, capitanejada per Adrián de Quart de Poblet sobre la de Godelleta.

Torrent va fer el mateix amb l'equip de Xàtiva. La partida per al tercer i quart lloc va acabar amb victòria de Godelleta, i la gran final amb el triomf de la formació de València. Es tanca una segona edició que pot considerar-se un èxit donat el notable augment d'inscripcions.

Juan Contreras es mostrava convençut de que la idea d'estendre el campionat per comissions de tot el territori valencià creixerà i es consolidarà.

Es van jugar ahir les partides d'anada de les semifinals de l'Edicom de Galotxa. Lanzadera Montserrat ha donat un pas important al derrotar a Ovocity El Marquesat per 70 a 25.

Seguix en forma la pedrera del club. Massalfassar es va imposar a Quart dels Valls per 70 a 35, un resultat que deixa tot en l'aire per a la partida de tornada en el carrer València de la localitat dels Valls.

Compartir el artículo

stats