Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

En busca dels finalistes de l'Interpobles

En busca dels finalistes de l'Interpobles

Entre Montserrat, Marquesat, Massalfassar i Quart de les Valls eixiran els finalistes del 31é Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom. En les partides d´anada de la màxima categoria l´Ovocity Marquesat caia en la seua visita al carrer del Lanzadera Montserrat, quedant el marcador en un ample 70 a 25. Aquest resultat permet als joves jugadors del Montserrat, Oscar, Javi, Carlos i al veterà feridor Rafa Añó, somiar amb jugar la segona final absoluta del torneig, després de guanyar en la primera edició del mateix. De segur que els integrants del Marquesat, defensor del títol aconseguit en el 2016, intentaran en la partida de tornada, demà al carrer d´Alfarp, remuntar la semifinal i tornar a la que seria la seua tercera final consecutiva.

La segona eliminatòria deixa a l´Electrofassar Massalfassar amb moltes opcions de pasar a la final a costa de l´actual subcampió, Quart de les Valls. La partida d´anada, jugada dissabte passat al carrer del club de l´Horta Nord, deixava un 70 a 35 favorable als locals.

Però cal recordar que l´any passat, tot i tindre un pitjor parcial, els de Quart deixaven fora de la final precisament al Massalfassar. El carrer València de Quart de les Valls, on juga l´equip local, serà demà l´escenari decisiu per a coneixer l´equip finalista.

Respecte a la competició escolar, Beniparrell i Marquesat hauran de certificar el pase a la final juvenil, després de derrotar en les primeres partides al Meliana i Montserrat, respectivament. En la divisió de plata dos equips de Meliana es jugaran una plaça per a la final, jugant-se l´altra les Valls i Marquesat. En tercera categoria el Foios F i Godelleta B jugaran la primera semifinal, disputant la segona Massalfassar B i Borbotó C. Per últim, en quarta seran Quart B i les Valls B els protagonistes de la primera eliminatòria, sent els de la Foios E i les Valls C. En la competició femenina el club Borbotó quasi farà doblet, ja que el seu primer equip ja està en la final, mentre que la segona formació va guanyar 70 a 5 al Llíria.

Llíria acollirà les finals de trinquet

Mentre que la competició en carrer jugarà les finals en Borbotó, les categories de trinquet ja coneixen la seu de les seues finals, Llíria. El trinquet de la població del Camp de Túria ha estat l´escollit per a acollir les últimes partides de la present edició del campionat. En primera son Massalfassar D, que va derrotar al Riba-roja A 70 a 55, i l´Alfara de la Baronia, que deixava a l´Algímia d´Alfara en 50, els dos equips que apunten a la final. En la divisió de plata Manises A i Llíria A jugaran la primera semifinal, sent els protagonistes de la segona Riba-roja B i la Pobla de Vallbona B. Xilxes, Alberic, Riba-roja i Moixent lluitaran pel títol de tercera A, mentre que en tercera B ho faran dos equips de Manises, Tamborí de València i Pobla de Vallbona.

Compartir el artículo

stats