Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Mundial ja escalfa motors

La modalitat Internacional sobre gespa obri el campionat que es celebra a Colòmbia

El Mundial ja escalfa motors

Arribar a Pasto es tota una aventura. I no sols pel seu peculiar aeroport si no per les inacabables cues en els controls de seguretat. Allí es troben, se saluden i es donen una abraçada dues llegendes del joc a llargues: Benjamin Dochier, belga, i José Martínez, valencià. Es nota eixa especial camaraderia que cultiva l´esport. En uns dies es van a enfrentar en l´èpica batalla entre muntanyes andines. Segurament en una partida que pot decidir el campió. Més lluny, Roberto Corino els saluda i s´apropa a ells. En la seua última participació amb la selecció italiana en procés de renovació aspiren els transalpins a alguna medalla en la modalitat de joc internacional. A l´hotel estan junts valencians i mexicans.

Els asteques són els gran favorits en One Wall. En els últims anys els seus pelotaris de mà ganen medalles allà on es presenten.

Crida l´atenció l´efusivitat amb la que s´ha rebut el torneig pels mitjans radials i televisius, el Mundial de la Pau. Demà dilluns comença a primera hora el torneig en la modalitat d´Internacional sobre gespa, en la que els valencians partixen entre els grans favorits. Por la vesprada la cerimònia inaugural en la que a més de mostres folclòriques localls i desfilades d´abanderats no faltarà una ampla representació dels guerrillers de les FARC, en la que sense dubte serà una de les imatges del Mundial. La gran incógnita estarà en la modalitat de Chaza, en la que Colòmbia deu guanyar, peró hi haurà dura lluita por les medalles de plata i bronze.En teoria per a valencians i belgues.

Compartir el artículo

stats