La primera edició del Trofeu d´Hivern a Llargues, premi Diputació de Valencia, començarà aquesta setmana en Vilamarxant.

Aquesta competició és una nova proposta de la FPV per a seguir promocionant les llargues en la provincia de Valencia. Després d´aconseguir organitzar en la present temporada grups de competició tant en la Lliga de Llargues com en la Lliga de Perxa, aplega un nou torneig per a completar el calendari de la modalitat. En la primera edició participaran equips dels clubs de Borbotó, Naquera, Picanya, Tamborí de Valencia i Vilamarxant-Lliria.

El diumenge, al carrer Era Alta de Vilamarxant, es disputarà la primera de les jornades que es jugaran al llarg dels mesos de desembre, gener i febrer. Aquest cap de setmana, a partir de les 10 hores es jugarà la partida inaugural del campionat, que enfrontarà a Borbotó i Tamborí, sent a continuación protagonistes els equips de Vilamarxant-Lliria i Naquera.

La próxima jornada tindrà lloc en Naquera el 17 de desembre. Jugant-se les altres jornades restants de la competició regular el 14 de gener en Godella, acollint Picanya les partides el 21 de gener, i tancant la lliga Borbotó el 28 de gener. La competició viurà les seus finals el diumenge 11 de febrer en la localitat de Naquera.