La selecció de Pilota Valenciana de la Comunitat Valenciana ha aconseguit una important victòria en el seu debut en la modalitat de Llargues al IX Mundial de Pilota a Mà - Colòmbia 2017, al superar a la selecció d´Itàlia per un contundent 6 per 2. Una partida en la que han demostrat el seu potencial per a situar-se provisionalment líders del grup C.

Els valencians es jugaran el pas a semifinals avui dimecres a partir de les 09:30 hores, hora Colombiana, front a la Selecció d´Euskadi. Una nova victòria els permetria certificar el seu pas a semifinals com a primers de grup, sense tindre d´esperar a ser els millors segons. Això sí, cal destacar el nivell del combinat Basc que es va estrenar ahir a la modalitat de Llargues superant a Itàlia pel resultat de 6 per 4.

La resta de resultats de la jornada de dimarts en Llargues van ser els següents:

GRUP A

Colòmbia 6 - 0 Argentina

Bèlgica 6 - 1 França

Bèlgica 5 - 3 Colòmbia (Aplaçat per falta de llum)

GRUP B

Holanda 6 - 0 Anglaterra

Ecuador 6 - 0 Cuba

Anglaterra 6 - 0 Cuba

La selecció valenciana en cas de classificar-se per a semifinals, les jugarà aquesta vesprada de dimecres, a partir de les 14:00 o 15:00 hores, hora Colombiana. En cas d´accedir a la final es jugaria el dissabte dia 25.

A més, els jugadors de Pasqual Sanchis també realitzaran aquesta vesprada el seu debut a la modalitat de One Wall Masculí Parelles, amb un transcendental duel front a Anglaterra, una de les favorites en la modalitat ja que va quedar tercera en l´últim Mundial disputat a la Comunitat Valenciana. El cronograma de partides dels nostres a One Wall serà el següent:

Dimecres 22/11 - 17:30 hores - Grup A - Anglaterra vs Comunitat Valenciana

Dimecres 22/11 - 18:50 hores - Grup A - Comunitat Valenciana vs Uruguai

Dijous 23/11 - 20:20 hores - Grup A - Comunitat Valenciana vs França