Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La selecció valenciana jugarà la final de Joc Internacional

L´equip de Pigat II derrota a Holanda en les semifinals (6-3) amb un gran Genovés II ? El combinat de Bèlgica serà el rival per la medalla d´or

La selecció valenciana jugarà la final de Joc Internacional

Classificada per a les semifinals en la condició de ser la millor de les derrotades en quarts de final, la selecció valenciana va reaccionar en la seua nova confrontació davant Holanda. Pigat II va optar per Puchol II com a titular junt a Genovés II, Pere Roc II, Nacho i Pablo. Amb eixe canvi, des del principi hi va haver sensació de superioritat, com finalment va poder manifestar-se en el marcador (6-3).

Es van mostrat molt segurs tots els jugadors valencians, però especialment Genoves II, que sempre juga molt a gust en esta especialitat.

Tensió entre Colòmbia y Bèlgica

La semifinal entre colombians i belgues va tindre de tot. Va guanyar la selecció belga després de remontar un 1-4 per falta de temple dels jugadors locals. Sobre tot amb la igualada a 5 i amb un 40/40. Una jugada molt polèmica va decidir la partida en favor dels belgues. Amb tot, la decisió de l’àrbitre Campanero va ser acertada. Ara queda esperar una final molt dura contra la poderosa selecció belga.

La partida per conèixer el tercer i quart classificats es va decidir a favor d’Holanda, que va vèncer a Colòmbia per 6-1. La medalla de bronze va ser per als tulipans.

A més, ahir va arrancar la competició en la Categoria de One Wall Femení Individual amb la disputa de la fase de grups.

Compartir el artículo

stats