Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els valencians comencen amb bon peu en Llargues

La valenciana Ana Belén de Borbotó dona la sorpresa al classificar-se per a les semifinals de One Wall després de guanyar a una de les favorites

Totes les jugadores valencianes van arribar a octaus de final. levante-emv

La selecció valenciana, que va començar amb una derrota en la modalitat de Joc Internacional contra el combinat d'Holanda, ha sigut capaç de reaccionar amb força i es converteix ara en la gran atracció del Mundial. Demà divendres disputarà la medalla d'or en esta modalitat contra la selecció de Bèlgica, que va patir el indescriptible per a eliminar a Colòmbia.

El dimarts passat va començar la modalitat de Llargues per als valencians, que ho van tindre fàcil contra Itàlia, a la que van guanyar per 6-2, amb un Genovés II que es va mostrar molt eficaç en la treta.

Ahir es va jugar contra Euskadi, que havia derrotat a Itàlia per 6-4, però que res va poder fer contra els valencians. L'equip de Pigat II va guanyar 6-0 i va rubricar una victòria sense cap contemplació.

A l'hora d'enviar esta crònica encara es desconeixia el creuament en semifinals, però es perfila una final entre els dos grans de la modalitat: valencians i belgues.

D'altra banda, hui s'espera una jornada especial en la localitat de San José de Albán, on es retrà homenatge a José Luis López. A més, es jugarà la fase prèvia de Chazas.

Els valencians afrontaran duels contra Euskadi, Anglaterra i tancarà la jornada amb un apassionant duel contra Colòmbia.

Cal destacar la gran resposta de públic en totes les partides.

Ana Belén, en semifinals

En la competició femenina de One Wall, la més veterana de l'equip, Ana Belén de Borbotó, es va classificar per a semifinals després de derrotar a l'holandesa Miranda, una de les favorites a la medalla d'or. La valenciana va forçar el set de desempat, on va imposar el seu caràcter guanyador. El divendres buscarà el bitllet a la final del campionat.

Per la seua banda, Mónica va caure en octaus de finals davant Victoria, qui va ser eliminada per la mexicana Paola Reyes en quarts de final. Mar de Bicorp també va ser derrotada en quarts per l'holandesa Merrit.

Compartir el artículo

stats