Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Ple en la presentació de l´Edicom

Les deu finals del campionat de galotxa es disputaran el cap de setmana

Ple en la presentació de l´Edicom

Les finals de la XXXI edició del Campionat Interpobles Edicom de galotxa es van presentar la nit del dimecres 29 de novembre en les instal·lacions que l'empresa valenciana, dedicada a les telecomunicacions, té en el Parc Tecnològic de Paterna. A la cita van acudir tots els finalistes, inclosa la categoria femenina, que viu la seua segona temporada de competició. Cadascun d'ells va rebre un lot de material personalitzat, alguna cosa molt valorada per tots els jugadors participants en aquest trofeu.

Si per alguna cosa es va caracteritzar aquest esdeveniment va ser pel seu caràcter multitudinari. Van acompanyar als finalistes, el representant de Edicom, Enrique Buenaventura, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el vicepresident de galotxa, Federico Oliva, i el coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner.

El responsable de Edicom, Enrique Buenaventura, es va mostrar satisfet per poder compartir els èxits de l'empresa amb l'esport de la pilota valenciana, «ens identifiquem molt amb els seus jugadors, amb la modalitat de galotxa, amb els valors que representa la Pilota Valenciana».

El president de la Federació va agrair el compromís de Edicom i va dir que tots els jugadors de galotxa «se senten com a casa en aquesta empresa valenciana». Sanjuán va voler recalcar la bona organització dels clubs de galotxa, la seua estructura sòlida i la varietat d'equips que aconsegueixen arribar a les finals. També va dir que alguns dels campions del mundial disputat recentment, han eixit de competicions com aquesta (Puchol II, Nacho de Beniparrell, Ana Belén, Mónica?).

Per la seua banda, Federico Oliva, el vicepresident de galotxa, va demanar a tots els jugadors esportivitat i va agrair la labor desinteressada de totes aquelles persones anònimes que estan darrere dels clubs. Va voler posar en valor també la incorporació de la dona en el Interpobles-Edicom. «L'esforç que realitza Edicom per a ajudar al campionat es veu recompensat amb la presència de tots vosaltres», va dir el vicepresident. També va anunciar l'engegada d'un nou campionat per a 2018, que es jugarà exclusivament en els carrers.

Finalment, el representant de la Generalitat, va felicitar a la Federació i a Edicom per portar avant el torneig i valorar el respatler amb el qual explica per part dels clubs. «La promoció de l'esport amateur és el pilar de la pilota, i sense la participació real de les dones la pilota valenciana avui no estaria completa. Aquesta és una de les apostes decidides de la Generalitat».

Compartir el artículo

stats