Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Puchol II gaudix de Nova York

El jugador de Vinalesa té un bon anfitrió en Vicent Sendra, fill d'un pelotari i que viu a EE UU

Puchol II gaudix de Nova York

Puchol II gaudix estos dies de una experiència meravellosa, que es quedarà gravada per a sempre en la memòria. Mai un pilotari valencià es va sentir protagonista en la ciutat de Nova York, eixe lloc on tot se engrandeix per les seus efectes escenogràfics. El jugador de Vinalesa va ser protagonista al disputar una partida d'exhibició de One Wall davant el nordamericà Timbo González, el millor jugador del món de l'especialitat. Va ser a Brooklin, esta matinada, només unes hores després que la neu fera acte de presència en La Gran Poma, avisant de la inminent arribada del Nadal.

La presència de Puchol II a Nova York per al desafiament amb The King of the Court (nomenament del número 1 del món) va cridar l'atenció de la població valenciana en la ciutat que mai dorm. És el cas de Vicent Sendra, un valencià que porta 2 anys a Nova York pel treball de la seua dona, mestra. Els seus vincles amb la pilota no poden ser més estrets: son pare era pilotari i ell té casa al costat de Pelayo. Al mateix carrer. Una vegada es va enterar de la visita de Puchol II, es va posar amb contacte amb l'expedició. Anit va estar al Match Point de Brooklin, amb els seus dos fills, per a veure en acció al seu ídol. No va ser l'únic valencià a la grada.

Puchol i els membres que han fet posible esta aventura (Pilota 2.0, Medes i Gesmed) van aprofitar bé el viatge. El dijous i divendres varen visitar la Zona Zero i l' Estàtua de la Llibertat. Puchol, a més, va gaudir d'un entrenament amb Timbo, l' únic jugador de pilota a mà patrocinat per Red Bull, en una nau del Bronx. Van fer una bona amistat.

Compartir el artículo

stats