Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Savipecho corona a Pere Roc II i Sergio a Oliva

El rest de Benidorm i Santi vencen a Marc, Raúl i Monrabal (60-50), mentre que el de la Costera, amb Canari i Roberto, es desfà de Pablo, Brisca i Lorja

Els finalistes de la modalitat d'escala i corda i de raspall, ahir al trinquet d'Oliva. valnet

El modern trinquet d'Oliva va vibrar el matí d'ahir amb les finals del V Trofeu Mixt Savipecho. En la modalitat d'escala i corda, Pere Roc II i Santi de Finestrat es van proclamar campions després de guanyar una renyida partida al trio de Marc, Raúl i Monrabal (60-50). En la de raspall va ser l'equip blau, conformat per Sergio, Canari i Roberto, els que es van alçar amb el títol gràcies a la seua incontestable victòria davant de Pablo, Brisca i Lorja (25-5).

La sessió matinal va arrancar amb la partida per dalt corda, que reeditava el primer encontre del campionat a Pedreguer. Tanmateix, esta vegada el resultat anava a ser el contrari d'aquella vesprada, on l'equip de Marc de Montserrat es va imposar 55-60. En canvi, Pere Roc II i Santi van tornar a demostrar la seua fiabilitat i el seu feeling com a parella dins d'una canxa poc habitual per als jugadors d'escala i corda. Esta connexió, que ja els va servir per a eliminar a Soro III i Javi en les semifinals a Pelayo, va lluir ahir en un tram final de partida en la que van aconseguir anular als seus rivals. Després d'un 35-40 favorable per al trio blau, Pere Roc II i Santi van minimitzar les errades i van assegurar el triomf final.

Al raspall la partida va ser menys igualada, però no va decepcionar a ningú. Sergio, Canari i Roberto es van desfer de Pablo, Brisca i Lorja amb contundència (25-5). Sergio va instaurar la seua llei des del principi fins arribar al 15-0. Va ser el moment en que l'equip blau, picat en l'orgull, va fer un joc net. Amb el 15.5 el públic es va alçar dempeus amb ganes de partida. No van donar opció els rojos, que van encarrilar el títol amb dos jocs amb molta empoció.

Compartir el artículo

stats