Puchol II i Pere, amb la ferida de Pedrito, s'han proclamat vencedors del Trofeu Mestres al derrotar en la final al trio de Genovés II, Javi i Tomás i Oltra de feridor, per 60 a 45. El trinquet de Pelayo va registrar una gran entrada, fregant el ple. La confrontació fou una lluita que va provocar nombroses ovacions per l'entrega absoluta de tots els contendents.

L´afició disfrutà de la depurada tècnica de Genovés II, de la demostració de poder de Javi de Massalfassar; de la intel·ligent presència de Tomás. De fet, durant els dos primers terços de la partida va dominar el trio en el marcador i pareixia amb solidesa suficient per a mantindre la iniciativa fins a la victòria final.

Però no fou així ja que reaccionà la parella, que anà de menys a més, amb un Puchol II que va exhibir tot el seu repertori i que va saber aprofitar amb eficàcia tots els rebots que li arribaven. També va resultar decisiva la determinació de Pere, especialment inspirat en els jocs finals. Després de la igualada a 45 sentenciaren la partida davant un trio que va entrar en una fase de dubtes i que va paréixer acusar l'esforç de la primera part de la partida.

La regidora d'esports de l'Ajuntament de València, l'alcaldessa de Vinalesa i el director territorial del Banc de Sabadell van ser els encarregats d'entregar els trofeus als protagonistes d'una final que va complir amb totes les expectatives.