Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Quart de les Valls i Marquesat es proclamen campions de la Supercopa de galotxa

L´equip del Camp de Morvedre va guanyar a Lanzadera Montserrat en la final absoluta

Quart de les Valls i Marquesat es proclamen campions de la Supercopa de galotxa

Quart de les Valls i Marquesat s´han proclamat campions de la 23ª Supercopa de Galotxa.

El carrer de pilota Conrado Casanova d´Alfarp era el lloc on es disputaven les finals d´esta competició. Kiwa Quart i al Lanzadera Montserrat va s´enfrontaren la final absoluta. Els primers compasos eren favorables a Oscar, Javi, Carlos i Rafa, integrants del Montserrat, que posaven un 15 per 5 al seu favor, que rapidament era contestat pels jugadors de Quart, que es posaven per davant amb tres jocs seguits. A partir d´eixe moment Javi Moro, Juan Carlos, Alex y Bervis, jugadors de l´equip del Camp de Morvedre seguien per davant, pero sense aconseguir una distància de jocs com per a jugar la partida amb tranquilitat. Amb aquesta situació s´aplegava al 50 per 40, on definitivament el Quart de les Valls es posava per davant sumant joc darrere joc, deixant el marcador final en un 70 a 45 que no mostra el que costava sumar cadascun dels quinzes per a qualsevol dels dos equips.

Pero previament s´havia jugat també la final juvenil, on els jugadors locals de l´Ovocity Marquesat també li llevaba el títol al Lanzadera Montserrat. Aquesta partida si que va ser més ràpida, ja que els jugadors locals Vicent, Carlos i Adrian no deixaven opció als seus rivals Joel, Ferran i Carles. Els de la Mancomunitat del Marquesat resolien el seu enfrontament de manera contundent, i tan sols deixaven sumar dos jocs als seus rivals.

Lliurament de trofeus

El lliurament de trofeus de les dues finals va còrrer a càrrec de Sebastià Giner, coordinador de Pilota de la GVA, Fran Climent, regidor d´Alfarp, Josep Blanch, regidor de la localitat de Quart de les Valls, i Fede Oliva, vicepresident de galotxa de la Federació de Pilota Valenciana.

Compartir el artículo

stats