Hui comença al trinquet de Pelayo la segona edició del trofeu mixt Fundació José Luis López. Seran quatre dies on es tornen a anunciar els millors cartells de les dues modalitats professionals, escala i corda i raspall.

La primera jornada estarà protagonitzada per la presència dels últims finalistes individuals. En la partida de raspall, l´actual campió, Ian, formarà trio amb Coeter II i Seve per a enfrontar-se a Moltó, Sanchis i Roberto. A continuació vindrà la partida d´escala i corda. El campió Individual, Soro III jugarà amb Félix i Tomás II davant Pere Roc II, Javi i Nacho.

La segona jornada del trofeu serà dijous 4 de gener. En la primera partida, de raspall, el trio de Moltó s´enfrontarà al de Sergio, Brisca i Tonet IV. A continuació, en la partida d´escala i corda el trio de Soro III tindrà a l´altre costat de la corda a Puchol II, Raúl i Carlos.

La tercera jornada serà dissabte 6 de gener. La primera partida de raspall enfrontarà als equips capitanejats per Ian i Sergio. A continuació, per dalt corda, s´enfrontaran els equips de Puchol II i Pere Roc II. Els dos millors equips de cadascuna de les modalitats jugaran les finals del trofeu programades per a dissabte 13 de gener. Les partides classificatòries tindran un premi de 300 euros. Quantitat que pujarà fins als 1.000 euros per a les finals.

Per altra banda, Pere Roc II i Santi s´han classificat per a jugar la final del trofeu de Nadal de Benidorm després de superar amb claredat a la parella de Puchol II i Pere pel resultat de 60 a 30.