Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les millors jugadores brillen a Alcàsser

Demà comença l´espectacle amb les millors esportistes de tecnificació al trinquet de l´Horta Sud

Les millors jugadores brillen a Alcàsser

Després de diverses setmanes de concentració i entrenaments d´algunes de les millors jugadores de la modalitat de raspall, sota la tutela de «Moro» i Moncho, tècnics de la Federació de Pilota Valenciana que s´han encarregat de l´adreça d´aquestes sessions d´entrenament on s´han acabat de perfilar els equips de tecnificació de 2018, demà dissabte 13 de gener, a partir de les 17.30 hores, arrancarà la festa del millor raspall femení amb la primera jornada dels Circuits de raspall, que es disputara en el trinquet d´Alcàsser.

Enguany participaran cinc parelles en cadascuna de les categories amb la presència de jugadores de gran qualitat que convertiran el trinquet d´Alcàsser en la catedral del raspall femení. Allí es disputaran quatre partides cada dissabte a partir del pròxim 13 de gener i fins al dissabte 20 de febrer, data en que es jugaran les finals d´aquestes dos competicions.

Al III Circuit sub-18 de raspall participen els equips de: Erika (CPV Alquería d´Asnar) i Julia (CPV Beniparrell); María (CPV Beniparrell) i Cristina (CPV Beniarbeig-El Verger); Natalia (CPV Moixent) i Joana (CPV Laguar); Lucia (CPV Beniparrell) i Marta (CPV Tavernes Blanques); Ester (CPV Xúquer-Sueca) i Nerea (CPV Moixent).

Aquesta temporada debutaran dos jugadores en la competició, Ester de Sueca i Natalia de Navarrés.

Al III Circuit sub-23 de raspall participen els equips de: Victoria (CPV Rafelbunyol) i Joana (CPV Tavernes Blanques); Ana Puertes (CPV Beniparrell) i Fanni (CPV Beniarbeig-El Verger); Anabel (CPV Borbotó) i Myriam (CPV Alquería Asnar); Aida (CPV Borbotó) i Noelia (CPV Beniparrell); Ana Sanchis (CPV Borbotó) i Amparo (CPV Borbotó).

Durant sis setmanes es podrà gaudir de raspall de gran qualitat amb les millors jugadores en aquestes competicions de tecnificació. Caixa Popular, és l'entitat bancària valenciana que col·labora amb la tecnificació femenina al costat de les administracions públiques.

Ana Belén Giner, vicepresident de l´àrea de la dona de la Federació de Pilota Valenciana confirma que s´estan preparant moltes accions i programes esportius per a consolidar aquest creixement de la pilota femenina, gràcies a la col·laboració de les administracions i d´empreses consolidades que ens estan ajudant.

José Daniel Sanjuán Martínez, president de la Federació de Pilota Valenciana afirma que hi ha una gran llabor de promoció per part de tots els estaments de la pilota, especialment de les escoles i clubs, a través dels seus monitors, directius i jugadores que al costat de les seues famílies han fet créixer i consolidar el paper de la dona en tots els programes esportius.

La Federació està coordinant tota aquesta promoció al llarg dels últims anys amb un gran esforç per a modernitzar el nostre esport autòcton.

Compartir el artículo

stats