Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Soro III supera Pucholl II

El trio completat per Félix i Tomàs II guanya 60-45 en la final d´escala i corda del Trofeu José Luis López

Soro III supera Pucholl II

Un trinquet de Pelayo ple de gom a gom va presenciar ahir la cloenda del trofeu José Luis López, en les modalitats de raspall i escala i corda, amb presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, i el de les Corts, Enric Morera. La vesprada començà amb la final de raspall: Sergio, Brisca i Tonet IV superaren Ian, Coeter II i Seve per 25-0. Va ser una victòria molt clara tot i que en la contra estava el campeó individual, Ian. Uns atacant sempre i els altres defensant-se i llevant-se-la de damunt.

A continuació es va disputar la final d´escala i corda, en la qual Soro III, Fèlix i Tomàs II vam véncer Puchol II, Raúl i Carlos per 60 a 45. Esta segona partida sí ha complit les expectatives pel que fa a la igualtat i l´espectacle si bé en els primer compasos semblava que també s´anava a resoldre per la vida ràpida, perquè el trio de Soro havia adquitir un avantatge de quatre jocs (40-20).

En este tram de la partida, en l´equip que anava davant, les tres línies aportaven per igual tant en defensa com en atac. Els rivals, per contra, no trabaven la manera de fer patir als rojos, tampoc Puchol II, que no tenia sort a l´hora de buscar la tela.

Però lo que semblava que anava a ser una victòria clara, es va tornar en una partida competida perquè els blaus començaren a oferir el nivell que correspon a tres pilotaris de la seua entitat.

A partir de esta reacció, entre el públic es va instalar la incertessa pel tal que es podria capgirar el marcador, però l´equip després campió es va mantenir ferm i d´ací la diferència final de tres parcials.

C0m a curiositat, Ximo Puig, Enric Morera i José Luis López van apostar 20 euros cadascú a que guanyava el trio de Soro.

Compartir el artículo

stats