La XXV Lliga Professional de Raspall - Trofeu Diputació de València ja està configurada. Esta nova edició presenta tres diferències significatives respecte a la disputada l'any passat: en esta ocasió participaran sis equips, un menys que l'any passat; tots són trios i, com ocorrerà amb la Lliga d'escala i corda, la gran final es disputarà a partida única. Cal recordar que en l'edició anterior el títol es va decidir al millor de tres partides.

La configuració dels equips participants, que es va anunciar ahir, és la següent: Guadi, Brisca i Miravalles; Montaner, Sanchis i Gabi; Marrahí, Seve i Raúl; Sergio, Coeter II i Néstor; Ian, Canari i Ricardet; Moltó, Tonet IV i Lorja.

En cas de lesió d'algú dels participants, els pilotaris designats com a reserves són: Vercher, Moncho, Ricard, Guille, Pablo, Punxa, Josep i Roberto.

El sistema de competició constarà d'una fase regular de lliga de tots contra tots. En acabar la mateixa, els quatre primers equips de la classificació accediran a les semifinals i els dos vencedors d'estes eliminatòries jugaran la final.

Els vigents campions, Moltó i Brisca, defensaran el títol per separat. Per als dos jugadors, es tractarà d'un repte revalidar la corona.

El calendari de la competició es donarà a conèixer durant esta setmana, al igual que amb la Lliga d'escala i corda.

Assaig general a Massamagrell

Esta vesprada, a partir de les 16.15 h., el trinquet Tio Pena de Massamagrell acull una partida que enfrontarà a Soro III i Santi davant Puchol II i Nacho. Es tracta de les dues parelles que competiran en la Lliga, amb clares opcions d'arribar fins a la final. Un assaig general en tota regla per a la Lliga dies després que Soro III s'imposara al rest de Vinalesa a Pelayo en el Fundació José Luis López.