Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Entrevista

Álvaro Francés: "La generació de jugadors que ha de vindre ha de ser millor sempre"

«Em trobe més madur i amb més confiança que en la Lliga de fa dos anys», explica el jove escaleter de Petrer

Álvaro Francés: "La generació de jugadors que ha de vindre ha de ser millor sempre"

Va a jugar una Lliga de la que s'han quedat fora jugadors com Fageca, Miguel, Pablo o Giner Sent alegria o pressió?

És el circuit més important de la temporada i és un alegria enorme poder participar, sobre tot amb Javi i Bueno a l'equip. Hi havia molts dubtes sobre qui anava a ser el sisé rest, perquè els cinc primers ja se sabia per l'estat de forma. Tots els altres lluitavem per eixe lloc. Més que pressió, crec que és el resultat del treball. Les coses van eixint millor.

Està content amb l'equip?

Són dos jugadors que m'agrada jugar molt amb ells. Esperem compenetrar-nos bé fer-ho el millor possible. Javi és un número un i Bueno a la punta també. El que ha de rendir més per a estar a l'altura sóc jo. El campionat serà dur. Hi ha trios molt forts, com el de Pere Roc II, Jesús i Carlos.

Amb Carlos va jugar la Lliga fa dos anys, quan vosté tenia 19...

Vaig fer equip amb Féix i Carlos i vam arribar a les semifinals, on vam lluitar fins al desempat. Enguany em trobe més madur, amb més confiança.

Diuen que té un estil de joc que agrada molt a l'aficionat...

M'agrada agradar. El meu estil de joc és jugar còmode, a la meua manera. No intente ser violent amb pilotades fortes, sinó que a mi m'agrada buscar més el quinze, treballar-lo poc a poc. Intente fer-ho el millor possible.

El relleu generacional està assegurat al trinquet?

Està De la Vega, Pablo de Borriol, Giner de Murla, Ferrer, José Salvador... Estan jugant tots prou bé i jo crec que en la pilota, com en qualsevol esport, la generació que ha de vindre sempre ha de ser millor. D'ací 20 anys els jugadors de pilota jugaran més, com en el futbol o la resta d'esports. Fa un temps no hi havia la preparació física que hi ha ara. Ara es poden vore partides de dues hores, jugant animalades des del primer quinze. Abans no. D'ací una anys arribaran jugadors que vindran pegant molt fort. El relleu s'ha de donar per a tindre la pilota viva.

Compartir el artículo

stats