Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El trio de Marc presenta la seua candidatura

L´equip de Pedreguer guanya al de Genovés II a Benissa i es colíder amb el de Puchol II i Pere Roc II

El trio de Marc presenta la seua candidatura

L´equip de Marc, Pere i Tomás II va guanyar ahir al de Genovés II, Félix i Monrabal al trinquet de Benissa per un marcador de 60-40. Amb este resultat, el trio de l´equip de Pedreguer suma tres punts per a la classificació que el permeten ser colíder de la Lliga d´escala i corda juntament amb la parella de Puchol II i el trio de Pere Roc II. Per contra, l´equip de Genovés II es queda sense puntuar i s´uneix al de Francés i el de Soro III, sense punts després d´esta primera jornada del campionat.

L´equip de Marc, qui l´any passat no va poder rendir al seu millor nivell durant la Lliga per culpa d´una lesió a la mà, va presentar la seua candidatura al títol després de derrotar al trio de Genovés II, un dels més potents del torneig i al que molts assenyalen com a favorit per arribar a la final.

El rest de Montserrat va estar acompanyat pels quinzes de Pere i Tomás II, dos jugadors que habitualment protagonitzen grans actuacions al trinquet de Benissa, tal com va passar ahir. La partida, però, va ser competida i discutida fins al final.

D´esta manera, el próxim cap de setmana, Marc, Pere i Tomás II s´enfrontaran a Puchol II i Nacho al trinquet de Pedreguer en plena lluita per encapçalar la classificació d´esta fase regular de la Lliga, que ha començat amb grans partides. El dia abans, el trio de Genovés II es medirà al de Francés a Sueca, mentre que el diumenge la parella de Soro III i Santi buscarà la seua primera victòria davant Pere Roc II, Jesús i Carlos.

Inici de la Lliga de raspall

La Lliga de raspall s´estrena demà al trinquet d´Oliva en una partida entre l´equip de Moltó, Tonet IV i Lorja i el de Sergio, Coeter II i Néstor. El vigent campió, Moltó, obrirà així la nova edició del trofeu.

Compartir el artículo

stats