El tricampió Perales del CPV Fenollet seguirà defensant el seu títol, ja que tancarà la lliga regular de la 7ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall Individual aquest cap de setmana com a primer de grup, jugant la última jornada davant el seu company de club, Daniel.

En l´altre grup de la màxima categoria son Raul de Beniganim i Molina de Quatretonda, subcampió en el 2017 i 2016, els que lluiten per la primera posició que els permetria jugar la final del trofeu. Alex de Polinya, en la divisió de plata, espera rival per a la final, que serà Jesus d´Alberic o Joanjo d´Oliva, segons la última jornada. Respecte a la tercera categoria Felip de Rafelbunyol es va avançar en la seua semifinal davant Aitor de Montserrat.

Ja en la competició femenina les semifinals en la divisió de bronze tindran com a protagonistes a Claudia d´Oliva, Carolina de Montserrat i a Tamara i Mar de Meliana. En la primera eliminatòria de quarta categoria s´enfrontarán Lorena de València i Enri de Campello, jugant la segona semifinal Mireia de Massamagrell i Claudia de Montserrat. Tant en la categoria de veteranes com en la de promoció es jugarà el cap de setmana la eliminatòria de quarts de final a partida única.

En la competició de veteranes la campiona de la pasada edició, Eva de Meliana, ha passat la primera fase, jugant dissabte amb Carmen de Meliana, mentre que Susana de Bicorp, subcampiona en el 2017, també ha passat de ronda, i visitarà el trinquet de la Valldigna, per a jugar contra la local Cati.

En la categoria de les més menudes, Aina de Meliana seguirà defensant el titòl, en aquest cas jugant quarts contra Aroa de Moixent.