El frontó municipal d´Almussafes acollirà el pròxim diumenge la final de la XIII edició de la Copa Generalitat, que en esta edició toca disputar-se a la modalitat de frontó valencià per parelles.

Després d´un intens mes de competició s´arriba a la final, en la que com és habitual arriben a la final els especialistes de la modalitat, però, cal destacar la dificultat que han tingut, sobre tot, els equips sènior en les semifinals, a punt han estat de ser sorpresos en esta ronda.

El Racó de la Pobla de Vallbona i el CPV Quart de les Valls seran els protagonistes d´aquesta final després de batre en semifinals a Murla i Parcent respectivament, però amb més problemes dels previstos.

Per l´equip de la Pobla s´alinearan Pasqual, jugador que apareix en quasi totes les finals de frontó, acompanyat en esta ocasió per Zarzo, jugador del club que també compta amb molta experiència a les seues esquenes dins de la modalitat de les tres parets.

Enfront tindran a un quasi inmillorable equip, el de Quart, on juguen Moro de Massalfassar i Àlex de Paterna. Un combinat que, a més, serà la formació que dispute també l´inminent campionat autonòmic de frontó per parelles.

Aquesta final arrancarà el diumenge a les 11.30 h., però no serà l´única partida de la matinal, ja que a les 10.30 h. es disputarà la final de juvenils, a la que han arribat enguany els equips de Vinalesa (Vicent, Jorge i Alejandro) i Montserrat (Joel, Javier, Ferran i Carles).

Dues formacions que vénen d´escoles de pilota de màxim nivell, molt ben treballades i acostumades ja estar en finals tant escolars com seniors, i amb jugadors de laseua pedrera.

Almussafes tancarà una edició de la Copa que ha vist com la modalitat de frontó és molt versàtil i de fácil adaptació per a la resta de jugadors de qualsevol modalitat. L´any que vé, aquesta competició es disputarà a raspall, donant noves oportunitats a nous clubs.