Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Soro III agafa aire i Genovés II es queda contra les cordes

La parella del rest de Massamagrell s´imposa al trio, que frega l´eliminació - Quatre equips empatats a 6 punts lluiten per tres llocs en les semifinals

Soro III agafa aire i Genovés II es queda contra les cordes

Més igualada impossible. La Lliga d´escala i corda arriba a la seua última jornada amb tres dels quatre semifinalistes encara per decidir i amb cinc equips lluitant per les seues opcions de classificar-se.

Tanmateix, el que més complicat ho té és el trio de Genovés II, Félix i Monrabal, que ahir va caure a Massamagrell davant la parella de Soro III i Santi per 60-40. La partida va estar igualada fins el 45-30. A partir d´ahí, la parella va estar més afinada i va dominar el tram final de la partida. Amb este resultat, el trio de Genovés II queda cuer en la classificació amb 3 punts, despenjat de la resta d´equips. Per contra, Soro III i Santi es sumen als equips de Francés, Pere Roc II i Marc, tots ells igualats amb 6 punts. Puchol II i Nacho, amb 9 punts, són els únics que tenen assegurats els bitllets a semis.

Per tant, l´última jornada serà d´infart. El dissabte, la parella de Puchol II s´enfrontarà al trio de Genovés II (Pelayo). L´única opció per al de la Costera és guanyar per molta diferència i esperar al que ocòrrega el diumenge, quan l´equip de Marc jugue contra el de Pere Roc II (Xàbia) i el de Francés contra el de Soro III (Bellreguard). En cas de que al final hi haja un triple empat en la classificació, primarà el nombre de victòries i després el coeficient de tantos. Si l´empat és entre dos equips, decidirà el resultat obtés en el seu enfrontament directe.

Guadi es manté amb opcions

En la Lliga de raspall, el trio de Guadi va vèncer ahir al de Marrahí a Oliva (25-5), suma els primers punts i es manté encara amb opcions.

Compartir el artículo

stats