Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Soro III, Francés i Pere Roc II es classifiquen per a les semifinals

El trio de Marc cau a Xàbia i es queda fora de la lluita pel títol després d´una jornada d´infart

Soro III, Francés i Pere Roc II es classifiquen per a les semifinals

La XXVII Lliga Bankia d´Escala i Corda ja coneix els seus semifinalistes. Després d´una igualada i emocionant fase regular, amb només la parella de Puchol II i Nacho distanciada en la classificació, l´equip de Soro III i Santi, el de Pere Roc II, Jesús i Carlos, així com el de Francés, Javi i Bueno van obtindre ahir el bitllet per a les semifinals del campionat en una última jornada d´infart. La creu va ser per al trio de Marc, Pere i Tomás II, que es va unir al de Genovés II, Félix i Monrabal en la llista d´aspirants eliminats.

Quasi tot es va decidir ahir. Després de la partida del dissabte a Pelayo, que deixava fora al trio de Genovés II i coronava com a líder a la parella de Puchol II, només quedaven tres places en semifinals per a quatre equips. Pel matí, l´equip de Pere Roc II es va imposar a Xàbia al de Marc per 60-50. Un resultat que classificava als de Benidorm i que deixava amb opcions a l´equip de Pedreguer, a l´espera de la partida a Bellreguard.

En eixe duel, Soro III i Santi sabien que només els valia la victòria davant Francés, Javi i Bueno per a passar de ronda. Per això van eixir amb una marxa més i van obrir espai en el marcador. 55-30 van arribar a anar. Els blaus, per contra, s´aferraven a les seues opcions de classificació. Eren conscients de que si aconseguien arribar als 50 tantos i sumaven un punt, empatarien amb el trio de Marc, al que van guanyar en el seu enfrontament directe. És a dir, estarien en semifinals. Francés, Javi i Bueno van apretar i la partida se va fer molt llarga per a la parella, que va començar a patir. Amb el 55-55 la tensió va ser màxima. O tot o res. Tres equips amb opcions esperant un desenllaça de pel·lícula.

Finalment, la pilota es va aliar amb Soro III i Santi, que van guanyar la partida i passen com a segons classificats a les semifinals. El trio de Francés, amb eixe punt salvador, es clava com a quart en la taula. El de Marc, en canvi, haurà d´esperar.

Amb tot, el pròxim dissabte estarà en joc la primera plaça per a la final del 18 de març a Pelayo. Serà a Pedreguer, on s´enfrontarà la parella de Soro III i Santi davant el trio de Pere Roc, Jesús i Carlos. En la fase regular la parella va guanyar 60-40 al trinquet de Benidorm.

L´altra semifinal serà diumenge 11 de marça a Vilamarxant. Puchol II i Nacho jugaran contra el trio de Francés. 60-45 va véncer la paella en la lligueta.

Moltó i Ian esperen rivals

En la XXV Lliga Bankia de Raspall, els sis equips afronten l´última jornada de la fase regular. Dos trios, el de Moltó i el de Ian, tenen assegurada la presència en semifinals després de sumar tres victòries en quatre partides. A més, els dos equips s´enfronten el dimecres a Guadassuar per decidir quin serà el líder.

Per tant, els trios de Sergio, Montanter, Guadi i Marrahí lluitaran entre ells per tal d´entrar en la següent ronda. Guadi i Montanter obrin hui el foc al trinquet de Xeraco.

Compartir el artículo

stats