Ian, Canari i Ricardet (Ajuntament de Senyera) són els líders de la Lliga de raspall. El trio va superar ahir a Moltó, Tonet IV i Lorja (Ajuntament de Barxeta) pel resultat de 25-10 en la partida disputada al trinquet de Guadassuar. Amb esta victòria, Ian i els seus companys s'asseguren la primera posició en la taula i per tant jugaran la segona semifinal contra els quarts classificats, encara per definir, el dia 17 de març en el trinquet de la Llosa de Ranes.

Per la seua banda, el trio de Moltó passa en segona posició i s'enfrontarà en la primera semifinal contra el tercer classificat, lloc que també ha de concretar-se. Serà el diumenge 11 de març en el trinquet de Xeraco.

La formació de Senyera va fonamentar la victòria en la primera part de la partida, en la qual va estar prou superior. Al dau, Ian va dominar amb la treta i Ricardet va acabar un bon nombre de quinzes. I al rest, les parades de Canari van permetre als seus companys prodigar-se en atac.

Amb 15-5 favorable als de Senyera va arribar la igualtat. Els tres jocs posteriors van ser llargs, disputats i amb bons intercanvis. L'equip que sumava ho feia com a prompte en el segon val i en algun joc després de tombar el val dels rivals. Tot i l'equilibri, Ian, Canari i Ricardet van estar més encertats en les restades i les rematades.

La fase regular acabarà el diumenge en el trinquet de Dénia on l'equip de Genovés de Sergio, Coeter II i Néstor s'enfrontarà al de Villanueva de Castellón de Marrahí, Seve i Raúl. Els primers han de fer 1 punt per a classificar-se. Els segons els 3 punts. L'altre equip que jugarà les semifinals és el de la Llosa de Ranes de Guadi, Brisca i Miravalles.