El XIII Trofeu Universitat de València ofereix la seua primera «lliçó» magistral esta vesprada (18.00 hores) al trinquet Pelayo de València. Esta primera semifinal del campionat universitari comptarà amb dos equips de nivell. D´una banda, el trio coronat campió de Lliga el passat mes de març defensarà la seua condició de favorit al títol. Pere Roc II, Jesús i Carlos tornen a jugar junts a la «catedral».

Hauran de mesurar les seues forces davant l´equip de Marc, Raúl i Tomás II. El rest de Montserrat va guanyar este trofeu fa dos anys i té fam de victòria després de caure en la fase regular de la Lliga en la última jornada.

La segona semifinal es decidirà el dissabte a la mateixa hora, també a Pelayo. En este cas serà el trio subcampió de la Lliga, el de Francés, Javi i Bueno, el que torne a la canxa de la capital del Túria. Ho farà amb la parella de Puchol II i Héctor com a rival. El de Vinalesa, sempre favorit en les competicions, és el vigent campió del Trofeu Universitat.

Per cortesia de la Universitat de València, els alumnes d´esta entitat podran accedir gratuïtament al trinquet amb el carnet universitari.

Lesió muscular de Brisca

La Fundació va anunciar ahir una lleu lesió muscular de Brisca. El mitger va suspendre la seua presència a Guadassuar, però espera jugar el dissabte el desafiament programat a Bellreguard contra els campions de Lliga de raspall.