Les esportistes del programa de tecnificació femenina, amb la col·laboració de Fundación Trinidad Alfonso, han estat concentrades a Bicorp durant quatre intenses jornades d´entrenament i preparació.

Des del passat dimarts fins hui divendres, les jugadores han estat entrenant al trinquet, frontons i a la muntanya per millorar tant a nivell físic com a tècnic-tàctic. Han estat entrenant baix l´atenta mirada dels tècnics Álvaro de Faura, Moncho de Manuel, Fageca de València, Moro d´Alcàntera-Càrcer, Vicent Molines d´Orba i Ana Belén de Borbotó.

També s´ha celebrat una competició d´One Wall individual. En la categoria sub-18 va quedar campiona Irene de Massamagrell després de guanyar en la final a Nerea de Moixent per 11 a 9. En les semifinals van estar Adriana de València i Erika d´Alqueria d´Asnar, tercera i quarta respectivament.

En la categoria sub-23 Mar de Bicorp va conquistar el títol després de guanyar a Amparo de Moncada per 11 a 3. En les semifinals van estar lluitant per la gran final Victòria de València i Anabel de Tavernes Blanques, que finalment van quedar tercera i quarta respectivament. La revelació de la competició va ser Erika d´Alqueria d´Asnar, una jugadora de gran força i pegada.