El XIII Trofeu Universitat de València aplega a la seua última cita. El pròxim dissabte 14 el Trinquet Pelayo acollirà la final, que enfrontarà a l'equip de Pere Roc II, Jesús i Carlos, vigents campions de la Lliga Bankia, contra el format per Puchol II i Héctor.

Les dues formacions van disputar grans partides en la fase de semifinals, deixant enrere als equips de Marc, Raúl i Tomàs II, i al de Francés, Javi i Bueno, respectivament, a més amb relativa autoritat.

La final es presentarà este dimecres en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (12 hores). Tres dels protagonistes de la partida, Puchol II, Jesús i Carlos, estaran a disposició dels mitjans de comunicació, per a després posar per a la tradicional foto amb l'estàtua de Lluís Vives.

L'acte estarà presidit pel vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño, que estarà acompanyat pel director del Servei d'Educació Física i Esports de la Universitat de València, José Campos, i pel president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Soriano.